Pàgines

dilluns, 10 de febrer del 2020

ART I LLUM

Durant la setmana cultural, tots els nens i nenes del tram dels mitjans aniran baixant a la sala de psicomotricitat a jugar amb la llum. Anirem afegint les fotos i vídeos a mesura que avancin els dies.

Avui a la tarda els Dumbo i els Avatar hem baixat a la sala de psicomotricitat i hem experimentat amb la llum fluorescent. Hem vist un conte a les fosques que per poder veure els dibuixos havíem de "carregar amb una llanterna". Abans ens havíem pintat les cares i teníem un toc de color que també brillava a les fosques. També teníem preparat el nostre nom fet amb marcadors fluorescents i unes capses per fer construccions amb algun detall fluorescent. Per últim, hem pintat amb llanternes de colors a les fosques.
Aquí teniu una mostra del que hem fet:



Ahir els Emoji també vam gaudir de la sala de psicomotricitat i la llum. Vam fer diversos racons per experimentar amb la llum fluorescent: rodets, llençols, dibuixar amb retoladors fluorescents, miralls... Aquí teniu les fotos de la nostra experiència:




Finalment, divendres els hi va tocar gaudir de l'activitat de la llum als nens i nenes de 3r. Van baixar a la sala de psicomotricitat, es van maquillar, van pintar amb llanternes de colors i van veure com brillaven els seus dibuixos a les fosques.
Aquí teniu les fotos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada